AMSTERDAM - Marili Visch en Lara Dell'Anna spelen het komend seizoen bij Amsterdam. Verdediger Visch komt over van Klein Zwitserland, waarmee ze in het afgelopen hockeyjaar tenauwernoord aan degradatie ontsnapte. Tevens behoort Visch tot de selectie van Jong Oranje.

Dell'Anna komt over van Bloemendaal. De jeugdinternational (Nederland A) kan zowel op het middenveld als in de voorhoede uit de voeten.

Daarnaast schuift het Amsterdamse talent Alma Fenne defenitief door naar het vlaggenschip van de play-off-deelnemer van het voorgaande seizoen. Fenne traint al twee jaar mee met Amsterdam.

Hoogste niveau

De nieuwe Amsterdam-coach Patrick Bakker is verheugd met de komst van de drie youngsters. "Mooi dat jonge, talentvolle speelsters kiezen voor Amsterdam. Afgelopen seizoen is aangetoond dat talentvolle speelsters binnen Amsterdam goed kunnen doorstromen naar het hoogste niveau."

"Met de komst van Marili trekken we een verdedigster aan met een grote ambitie en potentie. Alma heeft bewezen over scoorend vermogen te beschikken en Lara is een super snelle en behendige middenvelder/ spits. Ik ben ervan overtuigd dat deze meiden hun toegevoegde waarde zullen hebben voor Amsterdam."