AMSTERDAM -In de Rabo hoofdklasse boekte Amsterdam zondag een waardevolle zege tegen HGC en geraakte Pinoké niet voorbij SCHC.

Tilburg-Den Bosch 2-3 (1-2)
De problemen voor Tilburg worden met de week groter. Lang leek er tegen naaste concurrent Den Bosch een gelijkspel in te zitten, maar oud-international Matthijs Brouwer bezorgde de Bosschenaren tien minuten voor tijd de zege.
>>Klik hier voor de details

Laren-Rotterdam 4-4 (1-1)
Laren boog tegen Rotterdam een 3-1 achterstand om in een 4-3 voorsprong, maar dat bleek niet genoeg voor de overwinning. Jeroen Hertzberger bepaalde met zijn tweede treffer van de middag de eindstand op 4-4.
>>Klik hier voor de details

Pinoké-SCHC 3-3 (0-0)
Pinoké dacht een ruime zege te gaan behalen toen Timme Hoyng ruim een kwartier voor tijd de 3-0 maakte. Maar de vechtjassen uit Bilthoven ontsnapten op Houdini-achtige wijze en sleepten er in de slotfase nog een gelijkspel uit.
>>Klik hier voor de details

Amsterdam-HGC 3-2 (2-1)
HGC kan zijn draai dit seizoen maar niet vinden. In het Wagener Stadion besliste Amsterdam-spits Robbert Tigges halverwege de tweede helft de wedstrijd. De aansluitingstreffer van Timo Kranstauber viel pas in de laatste minuut en kwam dus veel te laat.
>>Klik hier voor de details

Hdm-Kampong
Omdat Kampong op weg naar Den Haag ernstig werd vertraagd door een file begon deze wedstrijd pas om 16.00 uur. Uitslag volgt.

NB. Bloemendaal-Oranje-Zwart wordt woensdag 10 november gespeeld. Bloemendaal had dit weekeinde EHL-verplichtingen.