DEN HAAG - Na zes wedstrijden zonder verlies leed FC Utrecht zondagmiddag bij ADO Den Haag (1-0) weer eens een nederlaag. Frank Demouge, een half uur voor tijd ingebracht als breekijzer, kon de nederlaag tot zijn teleurstelling niet meer voorkomen.

Demouge kan sinds zijn overstap van Willem II op weinig speeltijd rekenen. In het half uur tegen ADO Den Haag was hij een paar keer dichtbij de gelijkmaker.

"Met een aantal kopballen was ik gevaarlijk voor de goal, maar dan moet het een beetje meezitten." Tien minuten voor tijd ging de spits onderuit in de zestien meter na een luchtduel met ADO-verdediger Timothy Derijck. Volgens Demouge een zuivere strafschop.

"Ik liep weg vanuit zijn rug en werd aan mijn shirt getrokken. De scheidsrechter (Jack van Hulten, red) vertelde mij dat hij het niet goed kon zien."

Bewijzen

Demouge baalt dat hij niet belangrijk kan zijn voor FC Utrecht. "In de eerste helft lopen we veel achteruit en valt de 1-0. In de tweede helft mag ik er dan in, maar het is moeilijk om me in een half uur te bewijzen om meer speeltijd te verdienen."