HOOFDDORP - De mannen van Laren en Bloemendaal mogen woensdagavond op herhaling. Na de winst van zaterdag door Bloemendaal in Laren ging dit keer de winst in Bloemendaal (2-3) naar het verrassend veerkrachtige Laren.

Jamie Dwyer zette Bloemendaal vroeg op voorsprong. Beide ploegen grossierde in het behalen van strafcorners en het verkwanselen ervan. Na een zoveelste afgeslagen corner wist de Koreaan Seo, tien minuten voor rust, alsnog de bal achter Jaap Stockmann te jassen voor Laren.

Nog voor de thee vielen er twee gele kaarten. Eerst kreeg Eddie Ockenden geel en niet veel later ging ook Boerma op de bon en naar de bank.

Brouwer

Vijf minuten na rust was het wederom Dwyer die Bloemendaal op voorsprong zette door een fraaie actie. Toen Bloemendaal ook nog eens een strafbal kreeg leek het gedaan met Laren.

Ronald Brouwer miste echter oog in oog met Akbar. Een kwartier voor tijd mokerde Doerner eindelijk zijn corner binnen, drie minuten later gevolgd door een tweede doeltreffende strafcorner.

Gastheer

Bloemendaal drong nog hevig aan om zichzelf een derde tweestrijd te besparen, maar de gasten uit 't Gooi hielden knap stand. Zo miste Martijn van Mierlo in de slotfase nog een enorme kans voor Bloemendaal dat woensdagavond wederom gastheer is voor het derde en beslissende duel tegen Laren.