AMSTERDAM - Neemt Aad de Mos zichzelf in bescherming? Is Messi alleen met een machinegeweer af te stoppen? Schrikt Tom Boonen vaak wakker?

Kop van de dag:
Weggestuurde De Mos mist het liefst duel met Feyenoord - Wie vraagt, wordt normaal gesproken overgeslagen. Normaal gesproken, ja. De nieuwbakken Sparta-trainer mag echter 'gewoon' de derby van Rotterdam vanaf de tribunes bekijken.

Quote van de dag:
'Over mij is ooit gezegd dat je me alleen kunt tegenhouden met een pistool, tegen Messi biedt alleen een machinegeweer soelaas' - Quizvraag: Van wie komt deze uitspraak? Het is niet Diego Maradona, Pelé of Johan Cruijff. Vooruit, het is 'De Giftige Pijl'.

Uitglijder van de dag:
PSV - De 'voetbalhoofdstad' van Nederland is voor het tweede seizoen op rij verworden tot een doorsnee plaats in Brabant. Waar de landstitel en de bijbehorende miljoenen uit de Champions League enkele weken geleden een zekerheid leken, moeten de Eindhovenaren zich nu hoogstwaarschijnlijk tevreden stellen met het kleingeld uit de Europa League.

Spotlight:
Fabian Cancellara - Tommeke Boonen schrikt 's nachts nog weleens wakker terwijl hij in zijn nachtmerrie de Zwitserse beul als een stipje aan de horizon ziet verdwijnen. En dat bleef niet bij één keer.

Filmpje van de dag:


Wat doet men in de VS wanneer een stadion niet langer voldoet? Opblazen die handel.