AMSTERDAM - Wat heeft Al-Qaeda met het WK-voetbal te maken? Waarom is Tiger Woods hét voorbeeld van Twente-coach McClaren? Is er iets belangrijkers in Spanje dan 'El Clasico'?

Kop van de dag:
'Al-Qaeda dreigt met aanslag op WK' - Al-Qaeda dreigt met aanslagen tijdens wedstrijden op het WK-voetbal in Zuid-Afrika. De voetballiefhebber stelt zich bij een knallend toernooi toch iets anders voor.

Quote van de dag:
'Wat Woods presteerde, grenst aan het ongelooflijke. Geen ritme, alleen maar kritiek. Dan toch laten zien dat je de beste bent!' - FC Twente-coach Steven McClaren spreekt met zijn selectie over de meest besproken sportman van de laatste maanden. Een groot voorbeeld volgens McClaren. Is dit positief voor Ajax en PSV? 

Uitglijder van de dag:
KNVB - Inderdaad, Gijs de Jong, zonder Roelof Luinge verloopt de competitie ook wel goed. Maar het is wel een stuk minder leuk zonder de nog immer scherpe en fitte leidsman uit Bussum. De Topklasse zal hem met open armen ontvangen.

Spotlight:
'El Clásico' - Zaterdag staat de topper tussen Real Madrid en FC Barcelona op het programma. In Spanje wordt er nergens anders meer over gepraat. De Spaanse krant Marca kan ook niet meer wachten en komt met een stukje geschiedenis.

Filmpje van de dag:

Clubliefde?