AMSTERDAM - Heeft men in Madrid al spijt van de weinige hoeveelheid liefde die men toonde voor Arjen Robben? Is Dennis Rommedahl net zo goed als Lionel Messi? Is alles de schuld van de Duitsers?

Kop van de dag:
Robben we love you!Bild toont zijn onvoorwaardelijke liefde voor hij die de manschappen van voormalig ‘General Sieglos’ naar de halve finales van de Champions League schoot. In Madrid zullen ze zich nog wel eens afvragen waarom ze dat gevoel niet vaker getoond hebben aan de Bedummer.

Quote van de dag:
‘Als je hem ziet voetballen, denk je: dat kan ik ook’ – Dennis Rommedahl kreeg in Camp Nou even het gevoel dat dat wat Lionel Messi liet zien ook voor hem weggelegd was. Gelukkig drong het even later tot de Deen door dat dat toch moeilijker is dan het lijkt.

Uitglijder van de dag:
Sir Alex Ferguson – De coach van United gedroeg zich na de uitschakeling tegen Bayern even niet zoals je van iemand met zijn titel zou verwachten. De rode kaart van Rafael was niet het gevolg van de onervarenheid van de negentienjarige Braziliaan. Nee, die verdomde Duitsers waren niet lief.

Spotlight:
Louis van Gaal - Het moet voor de Engelsen een rare gewaarwording zijn geweest. Het was niet hun 'Knight of the Realm', Sir Alex Ferguson, maar de doorgaans rood aanlopende Herr Von Gahl die zich na afloop van Manchester United - Bayern München de ware gentleman toonde.

Filmpje van de dag:

Bij Ajax had men met Ivan Cesar Gabrich ooit een spits die erg bedreven was in het verprutsen van open kansen. Zo bont als deze speler maakte de aanvaller het echter nooit.