AMSTERDAM - Gaat Arsène Wenger werkelijk met een volle portemonnee de transfermarkt op? Is Ajax kansloos in De Kuip? Werkt Mancini volgend jaar bij Juventus?

Kop van de dag:
I must splash the cash - Arsenal-coach Arsène Wenger weet volgens The Sun wat hij gaat doen na de uitschakeling in de Champions League door FC Barcelona. De portemonnee gaat wagenwijd open. In tegenstelling overigens tot zijn Engelse concurrent.

Quote van de dag:
'Ik begrijp best dat Ajax een finale over twee wedstrijden wil. Dan maken ze sportief gezien veel meer kans tegen Feyenoord.' - Henk Kesler is er niet vies van mensen tegen zich in het harnas te jagen met ongenuanceerde teksten. De bondsvoorzitter moet toch weten dat de Amsterdammers al decennialang vaker winnen dan verliezen in De Kuip.

Uitglijder van de dag:
Roberto Mancini - Natúúrlijk had Roberto Mancini niet in een interview gezegd dat hij terug naar Italië wilde. En natúúrlijk belooft hij Manchester City trouw. Ach, leer de voetballerij kennen. Des te natuurlijker dat hij na de zomer 'gewoon' bij Juventus op de bank zit.

Spotlight:
Lionel Messi – Messi, Messi, Messi en Messi stond er dinsdagavond op het scorebord in Camp Nou. Messi is de God van het voetbal en volgens sommigen zelfs nu al de beste speler ooit. Alleen is de hoofdrolspeler zelf het hier nog niet helemaal mee eens..

Filmpje van de dag:


Ook Rooney kent de uitspraak van Cruijff: Ieder nadeel heeft zijn voordeel.