SALT LAKE CITY - Met een score in de laatste seconde van de verlenging heeft basketballer Deron Williams dinsdag (plaatselijke tijd) zijn club Utah Jazz de zege bezorgd op Oklahoma City Thunder in de Amerikaanse NBA. Jazz won de wedstrijd met 140-139.

Williams was ook topschutter voor Jazz met 42 punten.

Utah Jazz moest hard werken voor de winst, omdat bij Oklahoma Kevin Durant op schot was. De teller van Durant zou stoppen bij 45 punten.

Thunder maakte in het vierde kwart een achterstand van 13 punten goed.

Een driepunter van Jeff Green acht seconden voor het eindsignaal van de reguliere speeltijd leidde tot de verlenging.

Gadzuric

Milwaukee Bucks heeft zich geplaatst voor de play-offs in de NBA. De ploeg van Dan Gadzuric won met 79-74 van Chicago Bulls.

Grote man bij de Bucks, dat het zonder de geblesseerde Andrew Bogut moet stellen, was John Salmons. De guard, die op 18 februari door de Bulls aan de Bucks werd verhandeld, scoorde 26 punten.

Bobcats

Voor de Bulls wordt het steeds lastiger om de play-offs te behalen. De ploeg uit Chicago staat negende in de Eastern Conference en strijdt met Charlotte Bobcats en Toronto Raptors om de laatste twee play-off-plekken.

Charlotte won dinsdag met 109-100 van Atlanta Hawks. Dankzij Cleveland Cavaliers bleven de Raptors wel binnen bereik van de Bulls. De Cavs wonnen met 113-101 van de ploeg uit Toronto.

Overige uitslagen NBA dinsdag:

Philadelphia 76ers - Detroit Pistons 103-124
Washington Wizards - Golden State Warriors 112-94
New York Knicks - Boston Celtics 104-101
Memphis Grizzlies - Houston Rockets 103-113
Sacramento Kings - San Antonio Spurs 86-95