AMSTERDAM - Heeft Bayern de beste papieren voor het bereiken van de halve finales van de Champions League? Wat gaat Ecclestone allemaal doen om de Formule 1 spannender te maken?

Kop van de dag:
No chance - De hoop van Manchester United om in de return tegen Bayern München over Wayne Rooney te kunnen beschikken, bleek ijdel. Of de man-in-vorm van Bayern wél meedoet, is nog afwachten. Zo ja, dan lijken de Duitsers de beste papieren te hebben voor het bereiken van de halve finales.

Quote van de dag:
'Waarom laten we geen lootjes trekken door een aantrekkelijke dame om de top tien van de startgrid te bepalen?' - Ja, waarom niet, Bernie? En dan schieten we lukraak wat banden lek, tanken we sommige auto's stiekem vol met diesel en breken we halverwege het circuit de weg open.. Alles voor de spanning.

Uitglijder van de dag:
Britse verslaggever - Deze journalist moest met het schaamrood op zijn kaken toegeven dat hij een rode kaart over het hoofd had gezien. Foutje, bedankt.

Spotlight:
Amstel Gold Race - De organisatie rekende zich al rijk met de komst van Lance Armstrong. Maar ja, dan moet hij wel aan de start verschijnen...

Filmpje van de dag:

Deze zaalvoetballer had vast iets heel moois in gedachten.