UTRECHT - Sander Keller en Mark van der Maarel keren terug in de selectie van FC Utrecht voor de competitiewedstrijd zaterdag tegen VVV-Venlo. Dat liet trainer Ton du Chatinier vrijdag op de website van de club weten. De twee verdedigers hervatten deze week de training na blessureleed.

Du Chatinier moet het zaterdag in Venlo doen zonder centrumverdediger Jan Wuytens en middenvelder Michael Silberbauer. Beide basiskrachten zijn geschorst. Reservedoelman Wesley de Ruiter ontbreekt vanwege een ernstige knieblessure.

Bij VVV ontbreken de langdurig geblesseerden Dennis Gentenaar, Maya Yoshida en Michael Uchebo. Sandro Calabro en Ken Leemans zijn geschorst. Frank van Kouwen en Ruud Boffin keerden deze week na blessures terug op het trainingsveld, maar zijn nog niet wedstrijdfit, net als Diogo Viana.

Ruben Schaken keert na een buikgriep terug in de selectie, Patrick Paauwe is weer inzetbaar na een schorsing. Spits Ruud Boymans mag door de afwezigheid van Uchebo en Calabro zijn debuut maken in de basis.