AMSTERDAM - Waardoor breekt het hart van Naomi van As? Hoe zit het met de motivatie van de spelers van Real? Moeten journalisten ook getest worden?

Kop van de dag:
'Naomi van As over baanwissel Kramer: Mijn hart brak' - Het hart van Naomi van As, vriendin van schaatser Sven Kramer, brak in stukjes na de verkeerde baanwissel van haar vriendje. Zou Naomi opgelucht zijn dat er niet een andere reden ten grondslag lag aan haar gebroken hart?

Quote van de dag:
'Als hij motivatieproblemen heeft, kan hij rustig twee weken bij me in huis komen.' - Michael Boogerd is bereid om dopingzonderaar Thomas Dekker een helpende hand te bieden. Meteen een mooi onderdak om te gaan afkicken voor Dekker.

Uitglijder van de dag:
Real Madrid - De 'Koninklijke' is gisteren door het Franse Olympique Lyon uitgeschakeld in de Champions League. Blijkbaar werkt een beloning van een kwart miljoen niet als extra motivatie voor de spelers.

Spotlight:
Jerzy Dudek - Feyenoord ontkent dat het in onderhandeling is met de Poolse doelman Jerzy Dudek. Dudek ontkent eveneens. Zo zie je wat een macht Jack van Gelder bezit in de journalistiek. Misschien moeten ze ook presentatoren maar eens gaan testen.

Filmpje van de dag:

Voetbalsterren bieden oplossing voor dorst in Afrika.