AMSTERDAM - Waarvoor moet The Sun zijn excuses aanbieden? Hoe wil Beckenbauer het voetbal eenvoudiger maken? Sluit Kramer zijn bewogen seizoen mooi af?

Kop van de dag:
'An apalogy' - The Sun kraakte Arsenal-spits Niclas Bendtner tot aan de grond af, toen hij afgelopen zaterdag tegen Burnley geen pepernoot wist te raken. Dinsdagavond was dat wel anders. De Deen scoorde een hattrick in het met 5-0 gewonnen Champions League-duel tegen FC Porto. Een verontschuldiging is wel op zijn plaats..

Quote van de dag:
'Laten we het voetbal eenvoudig en duidelijk houden. Fouten horen erbij.' - Beckenbauer ziet niets in de voorstellen die Van Gaal deed om het voetbal aantrekkelijker te maken. Technische hulpmiddelen dan maar? Nee, ook niet. Voetbal zal een foutenfestijn blijven.

Uitglijder van de dag:
Hossam Ghaly - De oud-Feyenoorder is na de wedstrijd met het nationale team van Egypte tegen Engeland positief getest op doping. "Er moet iets fout zijn gegaan tijdens de test", vertelt de zaakwaarnemer van Ghaly. Zoals?

Spotlight:
Sven Kramer - Sluit Sven Kramer straks het seizoen af met de wereldtitel allround of gaat het evenement door ziekte aan zijn neus voorbij? Het zou een triest einde zijn van het seizoen dat - of het nou terecht is of niet - de geschiedenis zal ingaan als het jaar van De Olympische Wissel.

Filmpje van de dag:

Belgen ontdekken nieuwe schijnbeweging.