AMSTERDAM - Welke opmerkelijke complottheorie ontvouwt Ibrahim Kargbo? Waarom straft China een olympische curlingspeler? Hoe scoort David Beckham?

Kop van de dag:
Beckham: You don't freak me! - David Beckham heeft er spijt van dat hij ooit bij Manchester United vertrok. Toch zegt hij zonder problemen zijn grote liefde uit het Champions League-toernooi te schieten. Dat is alleen wat lastig vanaf de reservebank...

Quote van de dag:
'Kijk, Fons is een Ajacied. En in 2007 miste Ajax op de laatste speelronde de titel, omdat er met één doelpunt te weinig van Willem II werd gewonnen. Ik stond namens Willem II op het veld.' - Ibrahim Kargbo speelt al jaren de sterren van de hemel en zit alleen vanwege de wraaklust van ex-trainer (!) Alfons Groenendijk op de bank bij Willem II. Een tip van De Zijlijn: Kargbo, bel even met Timmy Simons, Gabri of Roy Makaay. Die kunnen je wel vertellen hoe jij je reserverol als een prof moet dragen.

Uitglijder van de dag:
Ontslag curlingspeler om 'USA-pet' - Arme Fengchun Wang. Het enige dat de Chinees tijdens de Winterspelen scoorde, was een petje van De Vijand. Voor straf moest hij het feestelijke banket aan zich voorbij laten gaan. Dat zal hem leren.

Spotlight:
Andy van der Meyde - Volgens trainer Fred Rutten heeft de vleugelaanvaller bij Jong PSV 'aan de verwachtingen voldaan'. Maar nu is de vraag: Wat zijn deze verwachtingen?

Filmpje van de dag:


En dan klagen we in Nederland over spreekkoren...