AMSTERDAM - Is de reservebank het nieuwe Old Trafford voor Beckham? Wat kan Louis van Gaal niet? Heeft Schumacher nu wel zijn batterij helemaal opgeladen? Is er paniek in Eindhoven?

Kop van de dag:
It's home, sweet home for the Becks - David Beckham neemt het aankomende woensdag weer op tegen zijn oude club Manchester United in de Champions League. Victoria en David keren na een lange tijd weer terug op het oude nest. Al zal hij naar alle waarschijnlijkheid eerst op zijn nieuwe 'home' plaats moeten nemen; de reservebank van AC Milan.

Quote van de dag:
'Gladiatorenduel in plaats van pingels' - Als Louis succes heeft, dan is hij op zijn best. Het bondscoachschap van Duitsland? Geen probleem voor deze Nederlander. Een boek over mijn leven schrijven? Been there done that. Tja, wat moet je dan. Hmmm, andere voetbalregels bedenken?

Uitglijder van de dag:
PSV - Van paniek is volgens de Eindhovenaren geen sprake. En een nederlaag bij NAC in Breda kan de beste overkomen. Maar ja, eerst was er al het ontslag van Jonathan Reis, daarna de uitschakelingen voor de beker en de Europa League en het onnodige puntverlies thuis tegen Sparta. En of het niet genoeg was, vertrok Danko Lazovic naar Rusland. Om nog maar niet te spreken over het blessureleed en de aankomende topper tegen Ajax.

Spotlight:
Michael Schumacher - De Duitse Formule 1-legende keert komend weekeinde terug in de koningsklasse waardoor in Bahrein alle ogen op 'Schumi' gericht zijn. Zelf vindt hij zijn opmerkelijke comeback echter geen groot nieuws. 'In 2006 waren mijn batterijen gewoon leeg, nu zijn ze weer volledig opgeladen.'

Filmpje van de dag:

Jonás Manuel Gutiérrez doet zijn bijnaam weer eer aan