AMSTERDAM - Hoe open wordt Adriaanse over zijn keuzes? Zal Terry ook Bridge goede rugdekking geven? Is Wouter Mol de nieuwe Johnny Hoogerland?

Kop van de dag:
'Your country needs you' - Door de enkelbreuk van Ashley Cole is er bij het Engelse nationale elftal een vacature over op de linksbackpositie. Wayne Bridge is de voornaamste kandidaat om hem te vervangen. Dat betekent dus dat hij mogelijk naast zijn voormalige goede vriend John Terry zal gaan spelen in de verdediging. Zal Terry hem even goede rugdekking geven als dat hij bij de vriendin van Bridge deed?

Quote van de dag:
'Wouter Mol is voor het grote publiek een onbekende, maar voor mij niet. Deze gast rij je er niet zomaar vanaf.' - Is de kersverse winnaar van de Ronde van Qatar de nieuwe Johnny Hoogerland? Tom Boonen is in elk geval onder de indruk van de Nederlander. En Vacansoleil vergroot met de eindzege zijn kansen op een uitnodiging voor de Tour de France.

Uitglijder van de dag:
Svetlana Terenteva - De Russische ijshockeyster gaat de boeken in als eerste dopinggeval van Vancouver. Terenteva had de verboden stof tuaminoheptane genomen. Wablief? Juist, deze stof zit in een neusspray en dat mag niet van de IOC. Gelukkig voor de Russin komt ze er slechts met een waarschuwing vanaf. Lang leve de dopingregels van het Internationaal Olympisch Comité.

Spotlight:
Co Adriaanse - Niets menselijks is de trainer vreemd. Dus koos hij voor het geld in Qatar. Meer bijzonder is dat hij daar openlijk voor uitkomt. Hulde.

Filmpje van de dag:

De BBC weet wel hoe je de Winterspelen moet aankondigen. Jammer alleen dat het schaatsen hier niet aan bod komt.