AMSTERDAM - Wat is het verschil tussen min achttien graden celcius en min vijf? Wordt NAC Breda het nieuwe Arsenal? Haalt Thiemo de Bakker de absolute top?

Uitglijder van de dag:
Sjoerd Huisman - Na een kilometer of vijftig hield de regerend kampioen en de grote favoriet het vanwege omstandigheden voor gezien. Huisman trok de vergelijking met de zware omstandigheden van de Elfstedentocht van 1963. ''En daar kan ik niet tegen'', zei hij. Huisman voelt kennelijk geen verschil tussen een sneeuwstorm bij min negentien graden celcius en een scherpe bries bij min vijf.

Quote van de dag:
'De Bakker kan de top halen' - Na Richard Krajicek heeft er nooit meer een Nederlandse tennisser de absolute top gehaald. Volgens Novak Djokovic komt daar wellicht verandering in. Donderdag kan de Nederlander al een eerste kleine stap in die richting zetten.

Spotlight:
Bergsma grijpt nationale titel - Jorrit Bergsma heeft woensdag op het Zuidlaardermeer de nationale marathontitel op natuurijs veroverd. Minder dan twintig van de 113 gestarte schaatsers haalden de finish. Tja, dan is het ook niet zo moeilijk om eerste te worden.

Kop van de dag:
Zwaanswijk slachtoffer van verjonging - Patrick Zwaanswijk moet ondanks zijn prima prestaties komende zomer vertrekken bij NAC Breda. De club zet in op verjonging van de selectie. De 35-jarige centrale verdediger zal dus op zoek moeten naar een andere club. Wil NAC Arsenal soms achterna?

Filmpje van de dag:

De Spaanse scheidsrechter Alvarez Izquierdo was liever voetballer geworden.