AMSTERDAM - Maakte geen drank meer kapot dan je lief is? Heeft De Guzman het echt nog naar zijn in Rotterdam? Is het logisch om Gullit te benoemen als president?

Kop van de dag:
Darter Andy Fordham aan de antidepressiva - 'The Viking' is sinds zijn enorme afvalbeurt de oude niet meer. Fordham strandde in het ene toernooi na het andere al in de kwalificaties en ook privé gaat het allerminst crescendo. Een typisch gevalletje van 'geen drank maakt meer kapot dan je lief is'.

Quote van de dag:
'Ik wil vertrekken' - Jonathan de Guzman heeft wederom aangegeven te willen vertrekken bij Feyenoord. Voor de zoveelste keer. Toch blijft hij volhouden dat hij het erg naar zijn zin heeft; de komende maanden nog dan.

Uitglijder van de dag:
Jeremy Wotherspoon - De Canadees ging maandag tijdens een trainingswedstrijd op de Richmond Olympic Oval letterlijk onderuit op de 500 meter. Gelukkig was dit nog maar een training, maar tijdens de wedstrijd zal hij toch beter moeten opletten.

Spotlight:
Ruud Gullit - Natuurlijk een logische keuze om hem aan te stellen als president: de 'trainer' die bijna eigenhandig Feyenoord met een enorm spelersoverschot opzadelde en het ook in Amerika niet kon bolwerken, moet zorgen dat het WK van 2018 of 2022 naar Nederland en België komt. Succes verzekerd dus.

Filmpje van de dag:

Valencia-speler Miguel hoeft niet lang te treuren als zijn voetbalcarrière in het slop raakt. Een beroep als imitator lijkt hem op het lijf geschreven.