AMSTERDAM -  Wie is de nieuwe Hasselbaink? Hoe lang moet Caster Semenya nog in de wachtkamer zitten? Waar houdt Henk Angenent zich mee bezig?

Kop van de dag:
'Schumi moet vooral Alonso vrezen' - Felipe Massa weet waar hij aan toe is. De onfortuinlijke Braziliaan mag in 2010 vooral achter zijn nieuwbakken teammaat Fernando Alonso aan rijden. Dat maakt De Zijlijn althans op uit de woorden van Ferrari-teambaas Stefano Domenicali. Op 14 maart weten we meer...

Quote van de dag:
'Celtic voelt als de jackpot.' - Nederland heeft een nieuwe Jerrel Hasselbaink. Niet goed genoeg voor de eredivisie, zelfs niet voor de eerste divisie, maar wel op waarde geschat door de Britten. Zijn wij nou zo dom, of ...

Uitglijder van de dag:
IAAF - Hoe lang moet Caster Semenya nog in de wachtkamer zitten totdat de atletiekbond eindelijk eens met duidelijkheid komt? Zorgvuldigheid en discretie zijn in deze zaak van groot belang, maar moet een seksetest werkelijk een half jaar duren?

Spotlight:
Henk Angenent - De winnaar van de laatste Elfstedentocht heeft er een heilig vertrouwen in dat het er dit jaar opnieuw van gaat komen. Zelf is hij gestopt als wedstrijdschaatser, maar de liefde is nog bepaald niet over. Alles wordt uit de kast gehaald om in ieder geval alvast een 200 kilometer lange tocht in eigen land te organiseren.

Filmpje van de dag:


De Togolees Adebayor ging met ruzie weg bij Arsenal. Bij die club zal men dan ook vreemd hebben opgekeken toen hij dit interview gaf in... het shirt van zijn oude club. Al is er wel sprake van verzachtende omstandigheden.