AMSTERDAM - Krabt Henin zich achter de oren? Toont Van Gaal weer wat van zijn wijsheid? En hoe vergroot Mentsjov al zijn podiumkansen in de Tour?

Kop van de dag:
Mentsjov verdedigt titel Giro niet - Na de pijnlijke oorwassing die ‘De Zwijger’ in de afgelopen Tour kreeg, weet hij wel beter. Zowel de Giro als de Tour in één jaar rijden is simpelweg onmogelijk. Oftewel: de aanstaande Tour heeft er na de wijze beslissing van de Russische kopman weer een serieuze ‘dark horse’ bij.

Quote van de dag:
'Lopen is voor dieren. Voetbal doe je met je hersenen, de bal en met een beetje weerstand.' - Louis van Gaal heeft zo zijn eigen manier om duidelijk te maken dat hij niet blij is met het feit dat Ribéry op slippers loopt in plaats van voetbalschoenen.

Uitglijder van de dag:
Robben loopt voetblessure op - Hoeveel leed kan een man verdragen? Of kan de ene man soms meer leed dan de ander aan? Het is steeds meer de vraag of bondscoach Bert van Marwijk op het WK over zowel een fitte Robben als Robin van Persie kan beschikken. Wat denkt u?

Spotlight:
Justine Henin - De Belgische moet zich achter haar oren hebben gekrabt, nadat ze zich plaatste voor de finale van het WTA-toernooi van Brisbane. Direct tijdens haar comeback een finaleplek afdwingen had ze niet verwacht. De rentrees van Clijsters en Henin tonen nog maar eens aan dat het aanhaken bij de wereldtop van het vrouwentennis, na een langdurige afwezigheid, een ‘piece of cake’ is.

Filmpje van de dag:

Het ijs is nog niet overal veilig. Of moeten we zeggen: niet voor iedereen...