AMSTERDAM - Met welk gevoel gaat Louis van Gaal het nieuwe jaar in? Is Alberto Contador nu al beter dan dat Lance Armstrong ooit was? Is de eerste gouden plak voor Nederland al binnen?

Kop van de dag:
Bayern leiht Toni aus! - 'Der Louis' is verlost van zijn grootste kwelgeest. Club en speler wensen elkaar op de site van Bayern München alle goeds toe voor het nieuwe jaar. Klinkt heel aardig allemaal, maar er zullen weinig trainers zijn die met zo'n prettig gevoel het nieuwe jaar in gaan.

Quote van de dag:
'Hij is misschien beter dan ik ooit ben geweest' - Alberto Contador mag het bloed van Lance Armstrong dan wel kunnen drinken. Deze uitspraak van 'The Boss' zal de Spanjaard toch als muziek in de oren klinken.

Uitglijder van der dag:
TVM - Bij de schaatsploeg van trainer Gerard Kemkers wisten alleen Sven Kramer en Ireen Wüst zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen. Met ondermeer Carl Verheijen en Erben Wennemars in de ploeg is dat een behoorlijk karige score.

Spotlight:
Shani Davis - Het Amerikaanse schaatskanon laat de ploegachtervolging bij de Winterspelen in Vancouver aan zich voorbij gaan. Chauvinistisch als we zijn schrijven we de eerste gouden plak voor Nederland dan ook maar alvast op.

Filmpje van de dag:

Het boegbeeld van het Nederlandse darten gooide dinsdag op het WK darts een ninedarter, maar wij willen u de beelden niet onthouden.