AMSTERDAM - Welk doel heeft 'Barney' nog over? Door welk doel heeft Groenewold een streep gezet? Welk doelpunt van Bergkamp valt in de prijzen?

Kop van de dag:
Nine darts Ray's roof - Raymond van Barneveld flikte op het WK darts voor het tweede jaar op rij wat baas boven baas Phil Taylor nog niet lukte. Dus mag je aannemen dat Barney nog maar één doel over heeft.

Quote van de dag:
'Ik houd van Engeland, ik houd van Engeland, ik houd van Engeland' - Als José Mourinho niet meer als manager aan de bak komt in Engeland, kan hij in ieder geval presentator worden van de Britse versie van het Nederlandse programma 'Ik hou van Holland'.

Uitglijder van de dag:
Renate Groenewold - De regerend wereldkampioene op de 3000 meter kan op die afstand nog altijd naar de Spelen, maar vraagt zich af of ze dat nog wel wil na haar desastreuze race tijdens het OKT. Door de 5000 meter heeft de geplaagde schaatster in ieder geval al een streep gezet.

Spotlight:
Dennis Bergkamp - Zijn actieve voetbalcarrière zit er al even op, maar bij Arsenal zullen ze hem nooit vergeten. Het doelpunt van Bergkamp tegen Newcastle United bleek de mooiste van het afgelopen decennium - en hoe kan het ook anders.

Filmpje van de dag:De nieuwe Cristiano Ronaldo komt uit Oezbekistan.