AMSTERDAM - Wat was de stand bij Jong De Graafschap - NAC? Valt Feyenoord te benijden? Wat valt er niet te begrijpen voor Suarez? Houden de korfbalbobo's van Kerst?

Kop van de dag:
Weer pittige loting voor Feyenoord - Je zou bijna zeggen dat de Rotterdammers niet te benijden zijn. Na regerend landskampioen AZ in de achtstefinale, wacht de winnaar van het uitgestelde duel tussen Heerenveen en PSV in de kwartfinale. Met FC Twente en Ajax als potentiële tegenstanders in de halve finale en de finale, kan het wel eens een loodzware weg voor de kuipbewoners worden.

Quote van de dag:
'Ik begrijp het niet' - Eén en één is dan wel geen drie, maar in het bekerduel zijn in tegenstelling tot de competitie twee gele kaarten voldoende voor een schorsing. Helaas vertelde niemand dit aan Luis Suarez.

Uitglijder van de dag:
Algemeen Dagblad - Natuurlijk hebben kranten te lijden onder een meedogenloze deadline. Maar een wedstrijdverslag gebaseerd op een verkeerde eindstand blijft natuurlijk pijnlijk.

Spotlight:
Korfbal Challenge - Technische time-outs in het korfbal: altijd handig. Een verruimd wisselbeleid: goed om het moraal van je bank goed te houden. Maar LED-lichtjes? Blijkbaar houden de bobo's van de korfbalbond toch iets te veel van Kerst.

Filmpje van de dag:

De scheidsrechter in het bovenstaande filmpje kende wel eens betere dagen. Door het incident heeft hij een nekfractuur en ligt hij in coma.