AMSTERDAM - Waarom lanceert Braamhaar een eigen website? Is Schumacher dom of heeft hij lef? En hoe krijgt de KNVB de nuchtere Rutten op de kast?

Kop van de dag:
Scheidsrechter Braamhaar lanceert eigen website - Wat een puik initiatief. Een scheidsrechter die begrip tracht te kweken door naderhand uit te leggen waarom hij welke beslissingen nam. Al is het natuurlijk afwachten of hij niet alleen zijn goede, maar ook zijn slechte beslissingen zal toelichten.

Quote van de dag:
“Een van de vreemde dingen is dat er zeven monsters aan mij zijn toegeschreven. Maar hoe kan dat als ik slechts drie dopingtesten heb ondergaan?'' - Een kat in het nauw maakt soms rare sprongen, of wordt de vermeende dopingzondaar Davide Rebellin daadwérkelijk een loer gedraaid?

Spotlight:
Michael Schumacher - Heeft 'Schumi' lef of is hij dom? Top of flop? Kampioen of veteraan? Allemaal vragen die het komende jaar beantwoord zullen worden, want de Duitser is terug. De juichende Heimat zal niet langer Ferrari-rood zijn, maar de kleur van de eigen Silberpfeilen aannemen.

Uitglijder van de dag:
PSV - De arme Fred Rutten kan er niets aan doen, maar PSV reisde in een paar dagen tijd voor nop zowel zuid- als noordwaarts. Geen wonder dat de frustratie er dan even uit komt.

Filmpje van de dag:

American Football is een wilde sport, maar tijdens een wedstrijd van de Broncos gaat een speler onbedoeld nog een stapje verder.