AMSTERDAM - Welke gevangene had ooit de beste baan ter wereld? Wat zien Cruijff en Hiddink dat Gullit niet ziet? Waar is Andy Murray?

Kop van de dag:
'De doping lag naast de groenten' - Tim Montgomery had naar eigen zeggen ooit de beste baan ter wereld en harkt nu bladeren bij elkaar tussen vier muren met prikkeldraad. Is er voor topsporters een beter voorbeeld om nee te zeggen tegen doping en drugs?

Quote van de dag:
'Als je hiervoor gevraagd wordt, moet je het gewoon doen' - Terwijl Nederland en België de handen ineen slaan in de jacht op de organisatie van het WK 2018, slagen de vaderlandse voetbalcoryfeëen daar nog niet in. Of zien Cruijff en Hiddink gewoon in dat de BeNe-kandidatuur bij voorbaat kansloos is?

Uitglijder van de dag:
Organisatie ATP World Tour Finals - De puntentelling na de uiterst spannende partij tussen Roger Federer en Juan Martin del Potro zorgde voor de nodige onrust in London. Del Potro hamerde Roger Federer in drie sets verrassend van de baan, waardoor de Argentijn en de Zwitser doorgaan. En Andy Murray? Die pakte zijn koffers en mocht naar huis.

Spotlight:
Joop Alberda - De in 1996 tot 'beste volleybalcoach ter wereld' gekroonde peoplemanager verlegt zijn grenzen. Hij gaat vanaf 1 januari 2010 de lijntjes uitstippelen bij de meest innovatieve wielerploeg ter wereld. De Zijlijn juicht deze alleskunner toe, al is het alleen maar omdat de wielersport vandaag wéér een beetje Hollandser wordt.