AMSTERDAM - Zit de zoon van Bergkamp tjokvol talent? Gaat de TVM-ploeg grootschalig reorganiseren? En is plannen een sterke eigenschap van Veldhuis?

Kop van de dag:
TVM gaat 'ingrijpend veranderen' - 'Always there' luidt het motto van de sponsor. Maar met de vrouwenploeg is de verzekeraar er de laatste tijd allesbehalve zeker van dat het er 'altijd is'. De prestaties stellen zwaar teleur en dat vraagt natuurlijk om een drastische reorganisatie.

Quote van de dag:
'Hij is nu eigenlijk verder dan dat ik was op die leeftijd, dus ik ben benieuwd' - Komt Bergkamp junior er werkelijk aan? Het joch is pas elf, dus veel zegt het misschien nog niet. Maar anderzijds weet zijn papa het natuurlijk als beste..

Uitglijder van de dag:
Sven Kramer grijpt naast 1500 - Hij is een veelvraat. Een beest. Een schaatser met een gigantisch eergevoel, maar ook hij moet soms even slikken. Woensdag wordt 'het kind van Thialf' vierde en moet hij mindere goden als Kjeld Nuis en Remco Olde Heuvel voor zich dulden. Hierdoor is het nog maar de vraag of Kramer olympische deelname op de metrische mijl kan afdwingen.

Spotlight:
Marleen Veldhuis - Kunnen topsportsters na het baren van een kind weer op topniveau terugkeren? Marleen Veldhuis weet zeker van wel. Ze heeft in ieder geval het beste tijdstip om moeder te worden dan ook zorgvuldiger gepland dan je zou denken.