AMSTERDAM - Voelde Thierry Henry zich eenzaam? Hakt Gretha Smit de knoop door? En hoe luidt de nieuwe bijnaam van Van Gaal?

Kop van de dag:
Gele kaart voor kattenvanger - Medjimurje Cakovec zal voortaan wel twee keer nadenken voordat hij een diervriendelijk gebaar maakt. Deze scheidsrechter in Kroatië is namelijk geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Quote van de dag:
'Ik voelde me heel alleen' - Thierry Henry had het verschrikkelijk zwaar. Hij zat erg in de put na zijn controversiële assist die Frankrijk naar het WK bracht. Arme, arme Thierry. Wat is het leven toch oneerlijk. Maar wellicht dat de aanstaande trip naar Zuid-Afrika je goed zal doen.

Uitglijder van de dag:
General Sieglos - Nederland had met Rinus Michels al 'De Generaal' en met Dick Advocaat 'De Kleine Generaal'. Dankzij de Duitse boulevardkrant Bild hebben wij sinds vandaag met Louis van Gaal een nieuwe leider in onze rangen: 'De Zegeloze Generaal'.

Spotlight:
Gretha Smit stopt met schaatsen - Een zwarte dag voor het schaatsen. De kleine marathonschaatsster is getroffen door een scheenbeenkwetsuur en gooit na langdurig blessureleed de handdoek in de ring. Het ga je goed, Gretha.

Foto van de dag:

Foto: ANP | Geen commentaar.