AMSTERDAM - Kan het voor Rusland misgaan met 'Guus Geluk' aan boord? Wat kwam de wereld te weten over Tyson? Was de nieuwe sponsor van Ploeg-Orie een verrassing?

Kop van de dag:
Control hoofdsponsor Ploeg-Orie - Met 14 medailles en 19 tickets voor WB-wedstrijden was het meer de vraag wanneer de nieuwe sponsor bekend zou worden dan wie. De schaatsploeg van coach Jac Orie drukte zijn stempel op de Nederlandse afstandskampioenschappen en dat leverde een deal op met het financieel detacheringsbedrijf.

Quote van de dag:
'Die ploeg heeft een verschrikkelijk sterke defensie' - Gepokt en gemazeld als hij is, schuift Hiddink Rusland toch een beetje in de rol van underdog. Maar met 'Guus Geluk' aan boord kan het tegen Slovenië toch bijna niet mis gaan voor de Russen.

Uitglijder van de dag:
Mike Tyson - Dat de voormalige topsporter nog een beetje kan boksen ondervond een fotograaf. En zo ook de rest van de wereld.

Spotlight:
Alex Ferguson - De man is een perfectionist. Alles moet tot in de kleinste details geregeld zijn, zo ook de conditie. En als dat niet zo is, krijg je zelfs als scheidsrechter de wind van voren. Alleen kun je het volgens de Engelse voetbalbond ook overdrijven.

Foto van de dag:


Foto: ANP | De Amerikaan Bush Shen (L) laat de Chinees Wang Jian Chao alle hoeken van de ring zien.