AMSTERDAM - Hoelang duurt de nachtmerrie van Liverpool nog voort? Wanneer is Klaas-Jan Huntelaar geen optie meer voor Bert van Marwijk? Is het einde nabij voor Manuel Pellegrini?

Kop van de dag:
What a joke! - Het uitblijven van een kampioenschap is voor Liverpool onderhand een trauma aan het worden. Negentien jaar geleden was het voor het laatst een feit. In het twintigste seizoen is de prijs verder weg dan ooit. Verdediger Glen Johnson verwoordt het dan ook goed: We're just a joke!

Quote van de dag:
"Drie keer van club veranderen in zo'n korte tijd lijkt me niet echt ideaal" - Sinds zijn vertrek bij Ajax is de doelpuntenproductie van Klaas-Jan Huntelaar drastisch afgenomen. Bij AC Milan wacht de spits zelfs al vier duels op rij op speelminuten. Ajax is voor de 'Hunter' echter nog geen optie. De vraag is alleen hoelang diezelfde 'Hunter' nog een optie blijft voor bondscoach Bert van Marwijk.

Uitglijder van de dag:
Real Madrid - Met 4-0 verliezen bij een derdeklasser is voor de Madrilenen een ongekende catastrofe. In eigen huis met slechts 1-0 winnen is eigenlijk ook gewoon een schande. Desondanks sprak de technische leiding het vertrouwen uit in coach Manuel Pellegrini. Met andere woorden: Hij moet dus op gaan passen.

Spotlight:
Robert Enke - Duitsland rouwt om de dood van de keeper van Hannover '96 en het nationale elftal. De doelman beroofde zichzelf op een spoorwegovergang in Neustadt-Eilvese van het leven. Hij werd slechts 32 jaar oud.

Foto van de dag:
Jerzy Dudek
Foto: ANP | Na de smadelijke uitschakeling in het Spaanse bekertoernooi gaat Real Madrid-keeper Jerzy Dudek op de training nog maar eens onderuit.