AMSTERDAM - Kunnen fans rekening houden met een kater tijdens het WK in Qatar? Hoe belangrijk zijn armen? En wat was Michael Phelps verplicht?

Kop van de dag:
Katar soepel met alcohol tijdens WK - Goed nieuws voor voetbalfans mocht het WK voetbal in 2022 in Qatar worden georganiseerd. De Telegraaf weet te melden dat er ook in Katar (!) gewoon rekening kan worden gehouden met een kater.

Quote van de dag:
'Bij inworpen hebben we nog negen andere veldspelers die dat kunnen doen.' - Real Zaragoza-trainer Gerhard Poschner denkt dat de Spaanse voetballer Alex Sánchez prima op het hoogste niveau kan meedraaien. De enige tekortkoming die de eenarmige aanvaller met zich meebrengt ligt immers bij de inworpen.

Uitglijder van de dag:
Michael Phelps - Goed, hij heeft drie jaar lang niet in een 25-meter bad gezwommen en hij maakte geen gebruik van een speciaal zwempak. Toch was de Amerikaanse veertienvoudig olympisch kampioen het aan zijn stand verplicht om bij de wereldbekerwedstrijden in Stockholm de series op de 100 meter vrij te overleven.

Spotlight:
Wout Brama - Na je eerste uitverkiezing voor het grote Oranje is het niet meer dan logisch dat je in de schijnwerpers wordt gezet.

Foto van de dag:

Foto: ANP | Roger Schneider introduceerde tijdens de World Cup in Berlijn een nieuwe vorm van schaatsen. De ijzers van de Zwitser raken tijdens de beweging niet los van het ijs. Of het ooit zal aanslaan valt echter te betwijfelen. Schneider eindigde in een tijd van 7.05,39: bijna een volle minuut achter winnaar Sven Kramer.