Moet Real Madrid vrezen voor zijn trots? Kan Ricky  van den Bergh zijn koffers alvast pakken? En hoe ligt Klaas-Jan Huntelaar in de markt?

Kop van de dag:
Hamburgerketen spekt voetbalbond FA - De collega's van De Telegraaf kwamen na het nieuws dat McDonalds de Britse voetbalbond FA gaat sponsoren met een ware dijenkletser.

Quote van de dag:
'Overleven voor trots Real Madrid' - Spelen voor 'de beste club van de wereld' en je trots moeten verdedigen tegen een derdeklasser, om jezelf vervolgens schaamteloos in te dekken voor een mogelijke uitschakeling.

Uitglijder van de dag:
'Hij is tot dusver van weinig tot geen waarde geweest voor ADO' - Harde woorden na een onbesuisde overtreding. Ricky van den Bergh verkondigde eerder in het seizoen nog maar wát stoer dat hij zijn contract bij ADO zou inleveren. Het is niet een idee waar de clubleiding slapeloze nachten aan over zal houden.

Spotlight:
Klaas-Jan Huntelaar - Kom-dat-zien! Sla je slag! Afgedankte goaltjesdief. Nu voor slechts dertien miljoen euro. OP = OP!

Foto van de dag:

Foto: ANP | Johan, de Nederlandse Catalaan houdt met trots het 'nationaal' shirt van de Catalanen omhoog. Johan speelt twee wedstrijden in het jaar, en uiteraard verwacht De Zijlijn topprestaties van het Voetbalorakel.