AMSTERDAM - Wie wint de koude oorlog tussen Enschede en Amsterdam? Is meer dan tweehonderd miljoen euro aan aankopen niet genoeg om de Champions League te winnen? Is het gedaan met de rust in Stuttgart?

Kop van de dag:
Babbel brüllt VfB-Stars an - Met alle hens aan dek is de rustige babbel in de rust voorgoed verleden tijd bij VfB Stuttgart.

Quote van de dag:
"Ik ben Jackie Chan niet" - Stefan Babovic haalde verschillende armbewegingen uit de kast om aan te tonen dat hij Jan Vertonghen niet bewust in het gezicht sloeg. De tuchtcommissie was echter onverbiddelijk en schorste de Feyenoorder toch voor twee duels.

Uitglijder van de dag:
Cristiano Ronaldo - Bij een club spelen die een godsvermogen heeft uitgegeven om her en der wat sterspelers weg te plukken en dan na een paar maanden gaan lopen verkondigen dat de Champions League winnen toch eigenlijk wel te hoog gegrepen is. Over indekken gesproken..

Spotlight:
Pieter Vink - De koude oorlog in aanloop naar de topper is in volle gang. Martin Jol vertrouwt de scheidsrechter voor geen cent, terwijl Steve McClaren hem stiekem één van de beste van Nederland vindt. Het is te hopen voor de leidsman dat hij zondag geen discutabele beslissingen neemt. De ogen zijn meer dan ooit op hem gericht.

Foto van de dag:
vrouwwerpen
Foto: ANP | Japans open kampioenschap 'vrouwwerpen' weer van start.