AMSTERDAM - Met wie heeft Leo Beenhakker nog een rekening te vereffenen? Wat voor toetje krijgt Dirk Kuijt? Wie helpt Chad Hedrick?

Kop van de dag:
KNVB wil Volendamse vechtersbazen schorsen - Hoewel het OM de zaak tegen Platje en Maynard (onder voorwaarden) seponeerde, besloot de aanklager betaald voetbal toch nog een straf uit te delen. Wil de aanklager hiermee een voorbeeld stellen of is dit nou een typisch geval van geldingsdrang?

Quote van de dag:
'Nergens ter wereld is er een bedrijf te vinden dat zoveel geld en het lot van zoveel mensen in de handen legt van iemand die zo slecht voor zijn functie is gekwalificeerd.' - Don Leo is thuisgekomen in Rotterdam, maar had nog even een rekeningetje te vereffenen in Polen.

Uitglijder van de dag:
Liverpool - De ploeg die standaard grote happen neemt uit het hoofdgerecht genaamd Champions League, moet er rekening mee houden dat het toetje bestaat uit een smakeloos bolletje Europa League-ijs. Al verwacht ras-optimist Dirk Kuijt een lekkerder nagerecht.

Spotlight:
Amerikaanse schaatsers - Er gloort weer hoop voor de door het faillissement van DSB Bank gedupeerde equipe. De schaatsers zelf waren niet in de laatste plaats verrast door de hulp, zo blijkt wel uit de woorden van coach Derek Parra. Al hoeven we ons over Chad Hedrick in ieder geval geen zorgen te maken, die heeft zo zijn eigen hulp gevonden.

Foto van de dag:


Foto: ANP | Feest in New York, met dank aan een Japanner.