AMSTERDAM - Wordt er binnenkort weer gelachen bij de Amsterdamse honkballers? Wordt Arjen Robben eindelijk een grote meneer? Zal Del Potro ooit groter worden dan Federer? Wie letten er op Sneijder?

Kop van de dag:
Urbanus volgt Faneyte op - Het honkbalbestuur van L&D Amsterdam vond waarschijnlijk dat er meer gelachen moest worden bij de hoofdstedelingen. En wie kan dat beter dan een Vlaamse komiek. Of hebben de hoge heren toch een kat in de zak gekocht?

Quote van de dag:
'Zijn vader is langs geweest en die claimde een basisplaats voor Arjen' - De Groningse nuchterheid heeft bij huize Robben plaatsgemaakt voor Madrileense arrogantie. Het kleine jongetje wordt een grote meneer en daar hoort vanzelfsprekend een basisplaats bij tussen de vedetten van 'De Koninklijke', althans volgens vader Robben.

Uitglijder van de dag:
Juan Martin Del Potro - Roger Federer kan opgelucht ademhalen. Del Potro was na het winnen van de US Open immers duidelijk in zijn volgende doel: ‘groter' worden dan Roger. Een paar weken geleden ging de oude meester nog voor de bijl, maar dinsdag werd de Argentijnse beul in de eerste ronde van de baan gemept door een Fransman met een dubbele achternaam.

Spotlight:
AFLD - Heeft Denis Mentsjov pillen uit de ‘verboden snoeptrommel’ als vitaminepilletjes naar binnen geslagen? Zoop Evans zich iedere avond helemaal suf in de ploegbus waardoor hij altijd in zijn karakteristieke houding op de fiets zat? Had Brammetje Tankink de wondere wereld van marihuana ontdekt, waardoor hij simpelweg vergat te starten? We horen het morgen.

Foto van de dag:
Foto: ANP | De spelers van Paraguay zijn duidelijk geïnspireerd geraakt door de mouwloze trainingen van Wesley Sneijder.