AMSTERDAM - Waarom rijdt Fred Rutten met speakers op het dak door Eindhoven? Waarom houdt AC Milan zich niet aan de wensen van Berlusconi?

Kop van de dag:
Doelman Dortmund krijgt klappen van ontevreden fans - Er viel voor de fans van Borussia Dortmund dit seizoen nog niet veel te klappen. Daar vonden vijf van hen echter wat op toen ze keeper Roman Weidenfeller tegen het lijf liepen. Die had echter liever dat ze vóór hem klapten dan 'tegen' hem.

Quote van de dag:
'Dit Milan is een ramp. Ik lijd mee met de fans' - Silvio Berlusconi lijdt mee met de fans van AC Milan. De Zijlijn lijdt mee met de beleidsbepalers van de topclub in verval. Coach Leonardo met het doen met een selectie die gemiddeld 30 jaarringen telt. Daarnaast zag de Braziliaan zijn absolute topspeler Kaká vertrekken naar Real. Zijn uitgebluste landgenoot Ronaldinho lijkt allerminst in staat om de kar te trekken. Je houdt zelf zo van jong en vers, Silvio. Dat kan je club ook wel gebruiken!

Uitglijder van de dag:
Fred Rutten - De PSV-trainer reed vandaag in een oude DAF met speakers op het dak door Eindhoven, om de fans te smeken zijn team te steunen tegen het Roemeense CFR 1907 Cluj. Rutten moet maar aan zijn nieuwe bijbaan wennen, binnenkort moeten er 10.000 stoeltjes extra worden gevuld in het Philipsstadion.

Spotlight:
Louis van Wahl - De Duitse pers kan zijn lol niet op met de Bayern-trainer, en gunt hem een nieuwe bijnaam. De vraag is of van Gaal zelf nog kan lachen zal woensdagavond rond half elf duidelijk zijn, wanneer zijn ploeg het Champions League-duel met Juventus achter de rug heeft.

Foto van de dag:

Foto: ANP | Maria Sjarapova heeft het in Singapore gemakkelijker dan het hier lijkt.