AMSTERDAM - Wie zijn de rotte appels binnen Real Madrid? Is de carrière van Schumacher nu echt voorbij? Leeft 'Das Phantom' een beetje in het verleden?

Kop van de dag:
'Leiding Real minder koninklijk' - Klaas-Jan Huntelaar haalt nog maar eens keihard uit naar de mensen die hem uit Madrid hebben weggejaagd. Conclusie: met de club is niet zoveel fout, maar die machtshebbers daarentegen..

Quote van de dag:
'Als je meer dan driehonderd goals hebt gemaakt, is het niet zo belangrijk wat er allemaal over je wordt gezegd.' - Roy Makaay is niet zo onder de indruk van de kritiek op zijn functioneren. 'Das Phantom' wijst in het AD netjes op zijn doelpunten uit vroeger tijden. En wij maar denken dat resultaten uit het verleden geen garanties bieden voor de toekomst..

Uitglijder van de dag:
Miek van Geenhuizen en Herman Kruis - Het moddergooien lijkt nu echt begonnen. Had de hockeyster eerder geen goed woord over voor de coach. Nu was Van Geenhuizen zelf de gebeten hond.

Spotlight:
Michael Schumacher - De Duitser keerde terug in de sport waarin hij zeven keer wereldkampioen werd. Zo snel als hij terugkeerde, zo snel was hij echter ook weer verdwenen. De carrière van 'Schumi'lijkt hiermee definitief voorbij.

Foto van de dag:


Foto: ANP | Torres: Haha die Arbeloa gaat naar Real Madrid. Die zit over een half jaar dus standaard op de tribune.