AMSTERDAM - Hoe geloofwaardig is scheidsrechtersbaas Jaap Uilenberg nog? Hoe sterk is Schumacher? En hoe zit het met het gesnoep van De Zijlijn?

Kop van de dag:
Toffees sweet on Senderos - Koppen van The Sun gaan er in als zoete koek. Daar mag De Zijlijn best een beetje van meesnoepen.

Quote van de dag:
'Alleen mijn nek doet soms wat pijn. Dat moeten we nog onder controle krijgen' - Michael Schumacher heeft alleen wat last van zijn nek. Voor andere coureurs misschien een probleem, maar niet voor 'Der Michael'. De zevenvoudig wereldkampioen ondergaat de zware G-krachten met een lach op zijn gezicht. En dat 70 ronden lang.

Uitglijder van de dag:
Jaap Uilenberg - De scheidsrechtersbaas beweert de ene dag nog 'niet aan incidentenpolitiek te doen'. Met glashard liegen heeft hij blijkbaar minder moeite. Scheidsrechter Reinold Wiedemeijer deelt zijn kaarten vrijdag uit in de Jupiler League en Ben Haverkort zit dit weekend thuis op de bank. Hoe lang kunnen we dit serieus blijven nemen?

Spotlight:
Dinara Safina - In één goede verklaring rekent ze af met al haar criticasters. Onder het mom van 'dat gezeik moet maar eens over zijn'. En daar, Serena Williams, kun je het mee doen.

Foto van de dag:

Foto: ANP | De edele rugbysport wordt ook steeds intiemer.