AMSTERDAM - Welk cijfer had Blatter zónder vuvuzela's gegeven? Wat heeft Cruijff nog meer voorspeld? Wat is er over van de klare taal van Munsterman?

Kop van de dag:
Blatter geeft Zuid-Afrika een 7,5 - De FIFA-voorzitter waande zich tijdens de Confederations Cup even schoolleraar. Zuid-Afrika doet het goed op het eigen toernooi, de stadions zien er keurig uit en de veiligheid is vooruit gegaan. Een 7,5 is dan natuurlijk het enige cijfer dat daarbij past. Maar wat voor cijfer had de organisator van het WK voetbal gekregen als de vuvuzela's verboden waren geweest?

Quote van de dag:
'Ajax heeft Marco bewust op zijn bek laten gaan' - Cruijff is blijkbaar met voorspellende gaven geboren. Alles wat hij zegt, komt namelijk uit. Volgens Cruijff. Zo had hij al voorzien dat Marco van Basten een vroegtijdige dood als trainer zou beleven, omdat Ajax ziek is van binnen. Het wachten is op de sjamaan die de Amsterdammers van binnen en van buiten geneest.

Uitglijder van de dag:
Organisatie NK Mountainbike 2007 - Zelf wisten ze het misschien niet eens, maar Bart Brentjens en kornuiten reden tijdens het NK van 2007 dwars over een dassenburcht. En dat kan natuurlijk niet zomaar.

Spotlight:
Eljero Elia - Joop Munsterman had zijn besluit al genomen: Eljero Elia zou zeker niet naar Ajax of HSV gaan, want geen van beide partijen wilde 'een extreem bedrag' op tafel leggen. Komt dat extreme bedrag er nu alsnog, of is de Twente-voorzitter simpelweg teruggekomen op zijn klare taal?

Foto van de dag:

Foto: ANP | Zou Virginie Razzano kans maken op het Centre Court te spelen op Wimbledon?