AMSTERDAM - Mag Higuain woensdagavond naar Liverpool kijken? Richt Bild zich eindelijk op een 'betere' doelgroep? Bestaat er in België wel een consistent beleid? Hadden de anti-dopingcontroleurs echt een enorme pluk haar van Armstrong nodig?

Kop van de dag:
So verführt man einen Fußball-Star! - Er bestonden al enige twijfels over de nieuwskeuze van Bild, maar na dit nieuws weten we het zeker: het Duitse medium richt zijn vizier op een andere doelgroep.

Quote van de dag:
'Er is geen goed beleid in België' - Na het mislopen van het EK 2004 en 2008 en het niet kwalificeren voor het WK in Duitsland zullen onze zuiderburen hoogstwaarschijnlijk weer niet aanwezig zijn op een internationaal toernooi. Je kunt ervan zeggen wat je wilt, maar het beleid is in ieder geval consistent.

Uitglijder van de dag:
De Franse Anti-doping autoriteit - Onaangekondigde controles zijn natuurlijk schering en inslag in het wielrennen. Maar de AFLD mag toch eens haarfijn uitleggen waarom de controleurs een enorme pluk haar van Armstrong nodig hadden.

Spotlight:
Michael Jordan - Hij moest vijf jaar wachten, maar nu is het zover. De volgens velen beste basketballer aller tijden is eindelijk opgenomen in de Basketball Hall of Fame. Daar rest niets anders dan een diepe buiging voor.

Foto van de dag:
</p>