AMSTERDAM - Wanneer wordt Louis van Gaal weer de oude? Wat was de kracht van darts? Is David Pratt een zachtaardige man?

Kop van de dag:
'Doel niet bijstellen' - AZ is niet meer de club die het vorig seizoen was en Louis van Gaal is niet meer de bluffer uit zijn tijd bij Ajax. Waren de Amsterdammers destijds de beste van Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Europa en de wereld. Nu is het doel van de Alkmaarse winterkampioen een plaats bij de beste vijf.

Quote van de dag:
"Wat was de kracht van darts? De postbode uit Den Haag tegen die gekke trambestuurder uit Amsterdam." - Co Stompé vertelt in De Volkskrant waarom darten niet meer de populaire sport is die het ooit was.

Uiglijder van de dag:
David Pratt - De Engelse amateurvoetballer vestigde een heus wereldrecord, maar of hij er heel blij mee is is de vraag. De spits van Chippenham Town kreeg al na drie seconden de rode kaart omdat hij uithaalde naar een tegenstander. Volgens de club is Pratt echter een heel zachtaardige man..

Spotlight:
Dario Cvitanich - Op de dag dat Ajax afscheid nam van zijn gevierde goalgetter Klaas-Jan Huntelaar, liet zijn opvolger zien dat men zich geen zorgen hoeft te maken. In vier wedstrijden als centrumspits scoorde de Argentijn net zoveel als The Hunter in de tien duels die hij dit seizoen speelde.

Foto van de dag:
Foto van de dag
Foto: ANP | Het is zo ver. In Friesland werden maandag de kortebaan kampioenschappen op natuurijs geschaatst. Het wachten is nu op de eerst Elfstedentocht in jaren.