AMSTERDAM - Milwaukee Bucks heeft zaterdag in eigen huis met 87-76 verloren van Detroit Pistons. Na een gelijkopgaande eerste helft maakte Tayshaun Prince met negen punten in het derde kwart het verschil voor de bezoekers.

Sterspeler Allen Iverson tekende voor achttien punten, terwijl ook Rasheed Wallace met zestien punten en twaalf rebounds een flinke duit in het zakje deed.

Dan Gadzuric speelde bijna tien minuten mee met de Bucks maar kon niet imponeren. Hij kwam tot twee punten en één assist. Francisco Elson, die zaterdag in ieder geval weer op de bank zat bij Milwaukee, kreeg wederom geen speeltijd van coach Scott Skiles. Waar vedette Michael Redd het volledig liet afweten met slechts vier schamele puntjes, scoorde Andrew Bogut er zeventien en pakte hij tien rebounds.

Houston Rockets verspeelde in het eigen Toyota Center in de tweede helft een voorsprong van zestien punten tegen Utah Jazz, maar ging in de tweede noodzakelijke verlenging alsnog met de overwinning aan de haal: 120-115. Ron Artest en Yao Ming waren de grote mannen aan Texaanse zijde met respectievelijk 28 en 26 punten. Artest scoorde in de beslissende tweede verlenging tien punten. De Jazz speelde gedwongen zonder zijn drie beste aanvallers en rebounders, Carlos Boozer, Mehmet Okur en Paul Millsap.