NEW YORK - Wat nou kredietcrisis? Bij de New York Yankees lijkt het geld niet op te kunnen. 161 miljoen (7 jaar) voor CC Sabathia, 82,5 miljoen (5 jaar) voor A.J. Burnett en nu 180 miljoen (8 jaar) voor Mark Teixeira.

Ooit werd de line-up van de Yankees The Muderers Row genoemd, omdat de ploeg meedogenloos afrekende met bijna elke tegenstander. Nu zou de titel 'The Miljonairs Row' meer van toepassing zijn.

Twee supermiljonairs (Sabathia en Burnett, grote foto) als de nummer één en twee van de pitchersrotatie, Mark Teixeira (kleine foto) op het eerste honk en dan natuurlijk ook nog Derek Jeter, de korte stop en Alex Rodriguez op het derde honk.

Jeter heeft een contract tot en met 2010 voor bijna negentien miljoen per seizoen en Rodriguez tekende vorig jaar een contract voor tien seizoenen (tot en met 2017) tegen in totaal 275 miljoen.

En hebben we het daarmee gehad bij de Yankees? Welnee! Als het even kan willen ze ook Manny Ramirez nog naar The Bronx halen. De Rastaman, die eerder Boston verruilde voor de Los Angeles Dodgers, komt natuurlijk ook niet voor een zakcentje.