AMSTERDAM - Gaat Sophie Hilbrand zich mengen in voetbalrellen? Wil Felipe Massa geld inleveren? Praat 'De Kromme' nog wat recht?

Kop van de dag:
Sophie Hilbrand op pad met hooligans - Inderdaad, BNN is de zoveelste omroep die de hersenkronkels van hooligans gaat proberen te doorgronden.

Quote van de dag:
'In een competitieve sport als Formule 1 speelt de coureur een fundamentele rol, toch zijn de kosten van de coureurs erg klein in vergelijking tot wat het team in totaal spendeert.' - Felipe Massa vindt bezuinigingen in de Formule 1 prima, zolang het maar niet ten koste gaat van zijn eigen portemonnee.

Uitglijder van de dag:
Team Delta Lloyd - De Nederlandse boot kent tot dusver voornamelijk tegenslagen tijdens de Volvo Ocean Race. De equipe lijkt echter niet te malen om de laatste plaats in de derde etappe.

Spotlight:
Willem van Hanegem - Hoewel 'De Kromme' nog recht probeerde te praten wat krom is (hij meende zelfs dat zijn eigen column niet klopte met wat hij opgeschreven had), kon zijn ontslag niet uitblijven. Hij vroeg er zelf een beetje om, al blijft het een triest einde van zijn trainerscarrière.

Foto van de dag:
</p>