AMSTERDAM - Hoeft HSV werkelijk niets te vrezen voor NEC? Keert Mark van Bommel ooit terug bij PSV? Zijn Chinese basketballers altijd oude rotten in het vak?

Kop van de dag:
Gegen DIE könnt ihr gar nicht rausfliegen! - Bild weet het nu al zeker: HSV heeft in de UEFA Cup niets te vrezen van NEC. Waarschijnlijk dachten Udinese en Spartak Moskou er ook zo over.

Quote van de dag:
'Ik ben gebruik als Kop van Jut - Willem van Hanegem voelt zich niet meer serieus genomen door de clubleiding van FC Utrecht. Weet hij ook meteen hoe clubmensen als John van Loen, David Nascimento, Rob Druppers en Maarten Arts zich voelden.

Uitglijder van de dag:
PSV - De tobclub won met minimaal verschil van die andere gewezen topclub Feyenoord. Na de wedstrijd werd ook nog bekend dat Mark van Bommel niet naar Eindhoven komt, omdat hij voorlopig geen afscheid wil nemen van de absolute top. De woorden van de redder in nood zeggen eigenlijk alles.

Spotlight:
Yi Jianlian - De Chinese basketballer van New Jersey Nets is volgens Sports Illustrated drie jaar ouder dan zijn paspoort aangeeft. Hij is blijkbaar dus toch al een oude rot in het vak.

Foto van de dag:
</p>