AMSTERDAM - Heerenveen de trots van het Zuiden? Waar ligt er kots bij de cornervlag? En wat doet een blonde vierling tussen de Rotterdamse havenarbeiders?

Kop van de dag:
'Heerenveen van het Zuiden' - De fans van Fortuna Sittard, Roda JC en MVV Maastricht staan al niet welwillend tegenover een mogelijke fusie. De Telegraaf gooit nog wat meer olie op het vuur door ze meteen maar te vergelijken met Limburgs grootste tegenpool, de Friese trots SC Heerenveen.

Quote van de dag:
"Soms ligt de kots bij de cornervlag. Maar er wordt ook veel gelachen, hoor." - Trainer Hans Kraay jr. is in AD Sportwereld openhartig over de taferelen bij amateurclub FC Lienden.

Uitglijder van de dag:
'Cristiano Ronaldo geobsedeerd door uiterlijk' - Altijd het gevaar van ex-vriendinnetjes: ze kunnen in de media weleens kattig uithalen. Zo weten wij dankzij Mereida Gallardo sinds vandaag dat het huis van de Portugese superster 'vol met spiegels hangt, zodat hij ook als hij rondloopt nog naar zichzelf kan kijken'.

Spotlight:
Promotieteam Hardenberg - Een blonde, eeneiige vierling in havenstad Rotterdam inzetten om je provinciedorpje te promoten voorafgaande aan het treffen tegen arbeidersclub Feyenoord? G-E-N-I-A-A-L!

Foto van de dag:
</p>