SAN FRANCISCO - De kans dat Condoleezza Rice na volgende week dinsdag, wanneer de VS een nieuwe president kiest, nog minister van buitenlandse zaken zal zijn, is nihil. En dus moet je op zoek naar een nieuwe baan. Dat zou wel eens in de NFL kunnen zijn.

Uiteraard heeft Condoleezza Rice eerst nog een andere klus af te ronden en is er nog niet gesproken tussen haar en de 49ers, maar interesse is er. In elk geval van de kant van de NFL-organisatie, waar de naam Rice natuurlijk een heel bekende is, ook al betreft het dan de legendarische wide receiver Jerry...

Geruchten
Officials van de 49ers zeggen zeer geinteresseerd te zijn in Rice als president van de club. Dat althans meldt Game Day Morning, een programma op het NFL Network. Een woordvoerder van de club wenst echter niet in te gaan op geruchten. Het aantrekken van een nieuwe directeur is een zaak van het management.

Condoleezza Rice heeft in het recente verleden interesse getoond in de 49ers. Ze studeerde op Stanford in Palo Alto, vlakbij San Francisco en is goede vrienden met oud-speler Gene Washington, die nu een functie heeft in de leiding van de club.