AMSTERDAM - Vallen de echte voetbalvrouwen bij Wesley Sneijder toch niet in de smaak? Is het gebruik van doping niet de schuld van de wielrenners? En ziet Verbeek nog toekomst in De Cler?

Kop van de dag:
'Ik zie liever Gooische vrouwen dan voetbalvrouwen' - Wesley Sneijder laat zich in het AD niet bepaald vleiend uit over zijn vrouwelijke collega's op het veld.

Quote van de dag:
'Dopinggebruik is reclamestunt medicijnfabrikanten' - De winnaar van de bolletjestrui van de afgelopen Tour, Bernhard Kohl, is van mening dat het niet helemaal zijn eigen schuld is dat hij op dopinggebruik betrapt is.

Uitglijder van de dag:
Tim de Cler - De linksback van Feyenoord was het zondagavond niet eens met de beslissing van Gertjan Verbeek om hem uit het veld te halen. De Cler schopte uit woede een bidonnetje weg. Verbeek op zijn beurt wil nu dat de verdediger uitlegt waarom hij diezelfde traptechniek niet binnen de lijnen liet zien.

Spotlight:
Edwin van der Sar - Waar zijn collega's de voorkeur gaven aan Iker Casillas, wordt de man die Manchester United eigenhandig aan de Cup met de Grote Oren hielp door de redactie van De Zijlijn wel opgenomen in het wereldelftal van het jaar. Helaas had de Spanjaard op het EK een iets sterkere verdediging voor zich staan.

Foto van de dag:

</p>