AMSTERDAM - Kunnen de Engelse internationals nog wat leren van Bassie? Blijven de Ajacieden tot grote hoogten stijgen? Wordt de verkiezing van de beste hockeyster wel beslist op basis van de hockeykwaliteiten?

Kop van de dag:
Ajacieden op grote hoogte - De Telegraaf maakt zelfs als het om interlandvoetbal gaat zijn reputatie als 'Ajax-krant' waar. Ondanks het povere spel van de Amsterdammers blijft de krant positief gestemd.

Quote van de dag:
‘Engels elftal was een circus' - Volgens Rio Ferdinand is het Engelse voetbal de laatste jaren mede door de 'WAG-cultuur' (Wives and Girlfriends) een waar circus geweest. Misschien hadden de Britten in dat geval clown Bassie moeten selecteren. De kindervriend is duidelijk op de hoogte van alles op het gebied van vrouwen en vriendinnen.

Uitglijder van de dag:
Boston Red Sox - Voor het Amerikaanse honkbalteam is prolongatie van de titel verder weg dan ooit. In een best-of-sevenserie werd de ploeg eerder al met 9-1 vernederd door Tampa Bay. Nu deden de Rays dit nog eens dunnetjes over: 4-13.

Spotlight:
Hollandse hockeydames - Onder anderen Naomi van As en Ellen Hoog werden genomineerd voor een internationale onderscheiding. Het is voor de overige kandidaten te hopen dat er geen mannelijke juryleden bij de verkiezingen betrokken zijn. Anders zullen de winnaressen niet moeilijk te voorspellen zijn.

Foto van de dag:

Foto
Foto: ANP | Het Afghaanse cricketteam wordt in Kabul gehuldigd na het winnen van de World Cricket League.