'Na het nieuws omtrent Tom Boonen wordt er nu kritisch gekeken naar alle topsporters; Roberto Donadoni solliciteert openlijk naar een functie bij Ajax en Henk Kesler mist een bal.'

Kop van de dag:
Boonen: Ik ben ook niet perfect - Hoewel dat in Vlaanderen alom werd aangenomen, blijkt zelfs 'Tommeke' niet perfect te zijn.

Quote van de dag:
"Als je een analyse maakt van het wedstrijdverloop en de statistieken, dan kun je niet anders dan concluderen dat het wel meeviel." - De Italiaanse bondscoach Roberto Donadoni relativeert in het AD de nederlaag tegen Oranje. In Amsterdam zullen zij hem ongetwijfeld begrijpen: statistisch gezien had Ajax ook geen slecht seizoen.

Uitglijder van de dag:
Henk Kesler - Maakt zich wel druk over een aan Sepp Blatter beloofde voetbal, maar een historische wisselbeker van de Suriprofs is hem geen cent waard.

Spotlicht:
Marianne Vos - De alleskunner op twee wielen wordt door NOC*NSF gekortwiekt op weg naar Peking. Neerlands beste wielrenster begint een rechtszaak tegen de sportbond om een startbewijs voor de olympische spelen af te dwingen.

Foto van de dag:

</p>