ROTTERDAM - De Bavaria City Racing krijgt een vervolg in Moskou. De wegen rond het Kremlin zijn 13 juli het decor voor brullende motoren en internationale topcoureurs. Dat heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt.

De rijders leggen een parcours af rond het Kremlin en komen onder meer langs het Moscow River Embankment, Mokhovaya Ulitsa en het Okhotny Ryad.

De Bavaria City Racing is een demonstratie van internationale racebolides en coureurs uit de hoogste raceklassen. Het evenement kende al een aantal succesvolle edities in Rotterdam. Afgelopen jaar bezochten ongeveer een half miljoen bezoekers de City Race in de Maasstad. Onder meer (oud-) formule 1-coureurs Robert Doornbos, Nelson Piquet jr, Heikki Kovalainen en Adrian Sutil gaven in eerdere edities demonstraties.

De Bavaria City Racing vindt dit jaar op 17 augustus plaats in Rotterdam. Robert Doornbos stapt dan in de formule 1-bolide van Renault ING. De wagens zullen hetzelfde parcours rijden als vorig jaar. De start en de finish zijn op de Willemsbrug.